Meer resultaten voor tent

tent
 
Tenten De mooiste tenten voor jouw feest vind je op Salino.be.
Feestzalen en eventlocaties. Je hebt nog geen recente zoekopdrachten. Laat je inspireren. Laat je inspireren. Tenten voor jouw feest. Organiseer jij je feest in eigen tuin of op een prachtige buitenlocatie? Dan is een tent bijna onvermijdelijk Zoek je een klassieke partytent, een originele pagode of stertent? Op Salino vind je ze allemaal. Babyborrel / Doop. Communie / Lentefeest. Meer filters Filters 6 6 resultaten. 20 tot 1000 personen. Instant gezellig gevoel. Jouw feest wordt magisch. 20 tot 500 personen. Op maat naar jouw wensen. Enthousiast en jong team. Duidelijke en transparante offerte. Tijdige op en afbouw volgens afspraak. Nette en verzorgde materialen. Zeer snelle service. Beste prijs op de markt. Verschillende soorten tenten. Persoonlijke begeleiding en vakmanschap. Op maat gemaakt. Tenten partners in Vlaanderen. Feesten in een tent is superhip! Een feesttent is niet alleen mooi, je kan ook helemaal zelf beslissen hoe groot deze is, hoe je de tent inricht en welke cateraar je vraagt.
Coco Sweet tent Floreal.
Coco Sweet tent. Deze knusse tent biedt een mooie wisselwerking tussen het authentieke kampeergevoel en het eigentijdse comfort. Het unieke ontwerp en het gebruik van materialen zoals kokosnoothout en canvas zorgen voor een aparte beleving in het midden van de natuur.
Tunneltenten Familietenten The Camping Store.
Een keuze voor de Outwell Privilege Collingwood 6 is een keuze voor ruimte, comfort en betaalbaarheid. De tent beschikt over drie ruime. Safarica Tent Pacific Reef 420 Poly. De Safarica Pacific Reef 420 tunneltent is een rechtwandige tent wat zorgt voor extra hoogte in de tent.
Tenten Opblaasbare tent, Tunneltenten koop hier online op Outwell.
Tent met stokken. 2 persoons tent. 3 persoons tent. 4 persoons tent. 5 persoons tent. 6 persoons tent. 7 persoons tent. 8 persoons tent. Ge naar tent met stokken. Tent met stokken. Ge naar tent met stokken. 2 persoons tent.
Koop tent accessoires voor uw avonturen VAUDE. Tent Accessoires Tenten Uitrusting VAUDE.
waterdicht grondoppervlak komt overeen met binnententoppervlak en vestibules van de Space Seamless 1-2P verlengt de levensduur van de tent. Beschikbaarheid: Artikel beschikbare. Floorprotector Space Seamless 1-2P. waterdicht grondoppervlak komt overeen met binnententoppervlak en vestibules van de Power Lizard Seamless 1-2P verlengt de levensduur van de tent.
Tenten Luifels kopen Bekijk het ruime assortiment TEUN.nl.
89, 10 1523 reviews. Vind een winkel. TEUN Techniek Gids. Overige tenten Windschermen. Bo-Camp Urban Outdoor. Rolgordijnen en Insectenwering. Vrije tijd Reizen. Bo-Camp Urban Outdoor. 7 winkels in Nederland. Vanaf 50, gratis verzending. Gratis retourneren in de winkel. Overige tenten Windschermen.
Froyak pop-up tent Action.com.
Glamping tent.
Daardoor voelt de tent opvallend ruim. De Protech-optie maakt dat de onderste rand van de tent oprolbaar is, zodat de tent op warme dagen goed kan worden verlucht en toch veel privacy biedt. Door het muggengaas worden insecten buiten gehouden.
Bell tent.
De belangrijkste vereisten waren destijds: snel op te zetten en staan als een huis. Deze twee grote voordelen heeft het Bell-tent-model nog steeds. De Bell tent snel en eenvoudig opgezet, zelfs als je geen ervaren kampeerder bent bekijk de video. Het dikke canvas doek is ademend, wind en waterdicht en geschikt voor elke weersomstandigheid. Met haar stijlvolle ronde vorm en natuurlijke uitstraling is deze katoenen tent letterlijk en figuurlijk een verademing tussen alle nylon tenten.
4 persoons Coco tent Goolderheide Familiepark.
Goed om te weten! 4 persoons Coco tent. Kies voor een unieke vakantiebeleving in Limburg! De Coco tenten zijn perfect voor wanneer u net iets luxer wilt kamperen dan met uw eigen tent. De tenten hebben een rondvormig canvasdak en zijn knus ingericht.
Max Tenten Tent Your Event Altijd advies op maat.
Bekijk onze tenten. Bruiloften Privé feesten. Tijdelijke huisvesting Teststraten. LET'S' TENT YOUR EVENT! MAX Tenten is van origine een hecht familiebedrijf. Een bekend en vertrouwd gezicht op veel festivals en evenementen. Klanten herkennen ons aan onze bijzondere tenten, representatieve en gemotiveerde medewerkers en vooral een sterke service.

Contacteer ons